Γιατί Χρωτέχ;

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΧΡΩΤΕΧ?
Εμείς οι ιδρυτές της Χρωμολαγνείας έχοντας αντίστοιχα ο ένας 50 χρόνια εμπειρίας στην οικοδομή και 12 χρόνια στις πωλήσεις ο άλλος έχουμε σχηματίσει μετά βεβαιότητας την εξής εικόνα στο μυαλό μας(και ας μου επιτραπεί να πώ ότι την ίδια άποψη έχουν παγιωμένη στη συνείδηση τους εκατοντάδες κατά κύριο επαγγελμα έλληνες ελαιοχρωματιστές με πολυετή εμπειρία):
1) Διότι όταν κάποιος εργολάβος θέλει να παραδώσει τέλεια δουλειά, ανεξαρτήτως οικονομικών παραμέτρων, επιλέγει τα εμβληματικά και διαχρονικά δοκιμασμένα προιόντα της Χρωτέχ.
2) Διότι όταν διάφοροι αρχιτέκτονες,μηχανικοί,κατασκευαστές, έρχονται στο κατάστημα μας αναζητώντας λύσεις σε δύσκολα προβλήματα και αξιόπιστα υλικά ,επιλέγουν Χρωτέχ και ας είναι κάποτε λίγο πιο ακριβά γιατί όπως αναφέρουν και οι ίδιοι ''ό,τι πληρώσεις παίρνεις''
3) Διότι αντικρύζοντας σε διάφορες οικοδομές άδειους κουβάδες από υλικά όπως Artex,Mobilac,Artakryl μπορεί κάποιος να είναι σίγουρος ότι από την οικοδομή πέρασε μερακλής εργολάβος και γνώστης του αντικειμένου
4) Διότι η σφιχτή εμπορική πολιτική της Χρωτέχ,που επιδιώκει να συνεργάζεται με λίγα και καλά μαγαζιά,γνώστες του αντικειμένου,δείχνει σεβασμό στον επαγγελματια και τον ιδιώτη πελάτη.
5) Διότι τα εκατοντάδες κλικ που δέχεται η ιστοσελίδα μας απο όλα τα μέρη της Ελλάδος για τα προιόντα της Χρωτέχ και κυρίως απο περιοχές που δεν αντιπροσωπευονται από κατάστημα δέιχνουν την εκτίμηση του κόσμου προς την εταιρεία.
6) Διότι το χρωμοσύστημα της-και πιστέψτε με έχουμε δοκιμάσει πολλά- παράγει αποχρώσεις αναλοίωτες στο χρόνο και τον ελληνικό ηλίο.Για του λόγου το αληθές δοκιμάστε να κάνετε μερεμέτι,να βαψετε με τον ίδιο κωδικό χρώματος μετά από 1,2,3 χρόνια σε τυχόν ζημιά του τοίχου.Στις περισσοτερες εταιρείες ελληνικές ή ξένες το χρώμα θα διαφέρει,όχι όμως στη Χρωτέχ.
7) Διότι ακόμα και οι αντιπρόσωποι των άλλων εταιρειών στις κατ'ιδίαν συζητήσεις τους παραδέχονται την πανευρωπαική αξία της.
8) Διότι είναι ελληνικών συμφερόντων και παράγει τα πρόιοντα της στην Ελλάδα
9) Διότι τα προιόντα της έχουν την ίδια αντοχή από το Νευροκόπι μέχρι και και την Κρήτη προς απογοήτευση των ανταγωνιστών της.
10) Διότι μας σπάει τα νεύρα με την μικρή κερδοφορία που μένει στο μαγαζί αλλά μας χρυσώνει το χάπι με την ποιότητα του παραγόμενου υλικού και τα σχεδόν μηδενικά προβλήματα.Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει πως δεν κανιβαλίζει το προιόν της είτε για να βγαίνει φτηνότερη στον καταναλωτή ειτε για να θέλξει τα καταστήματα.
11) Διότι ,όπως λένε και οι ίδιοι:΄θέλεις ποιότητα? πλήρωσε Χρωτέχ και θα δεις οτι η ποιότητα κοστίζει λιγότερα
12) Διότι οι περισσότεροι ιδιοκτήτες χρωματοπωλείων παραδέχονται ότι δεν τη δουλεύουν για οικονομικούς λόγους.....money money money
13) Διότι ο παιδικός μου φίλος ο Τασούλης που δουλεύει στο χημείο τους με βεβαιώνει πως είναι τρελοί με την ποιότητα..... και τον πιστέύω
14) Διότι έχουν δείγματα χρώματος σε 1/2lt και όχι σε 1lt που κοστίζει τα διπλά.

15)Διότι μας παρέχουν δωρεάν διακοσμητή για όλους τους πελάτες μας επαγγελματίες ελαιοχρωματιστες ή ιδιώτες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα .

Για όλους αυτούς τους λόγους το κατάστημά μας ξεκίνησε με πρώτο συνεργάτη τη Χρωτέχ- μέσα στο ξημέρωμα της οικονομικής κρίσης άρχισε η επιχειρηματική ζωή της Χρωμολαγνείας 2008- να πουλάει ποιότητα και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση οταν τα πάντα γύρω μας κατέρρρεαν πιστέυοντας πως η κρίση  γεννάει ευκαιρίες για' αυτούς που αγαπούν το λειτούργημα τους και φαντασιώνονται την εξέλιξη του.Aυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουμε εμπιστοσύνη στις υπόλοιπες ελληνικές εταιρείες,απεναντίας μια επίσκεψη στο κατάστημα μας πιστοποιεί την συνεργασία μας με 3 ακόμα ελληνικες βιομηχανίες,μία ελληνική βιοτεχνία και μία αμερικάνικη.

στο e-shop λοιπόν θα βρίσκεται κυρίως προιόντα της Χρωτέχ,της Pittsburgh,της Syntilor και μιας μικρομεσαίας ελληνικής βιομηχανίας ποιοτικής και οικονομικής.

Εικόνα: 

Ετικέτες: