Γιατί χρωτέχ;
Γιατί χρωτέχ;

Εμείς οι ιδρυτές της Χρωμολαγνείας έχοντας αντίστοιχα ο ένας 50 χρόνια εμπειρίας στην οικοδομή και 12 χρόνια στις πωλήσεις ο άλλος έχουμε σχηματίσει μετά βεβαιότητας την εξής εικόνα στο μυαλό μας(και ας μου επιτραπεί να πω ότι την ίδια άποψη έχουν παγιωμένη στη συνείδηση τους εκατοντάδες κατά κύριο επάγγελμα Έλληνες ελαιοχρωματιστές με πολυετή εμπειρία):

1) Διότι όταν κάποιος εργολάβος θέλει να παραδώσει τέλεια δουλειά, ανεξαρτήτως οικονομικών παραμέτρων, επιλέγει τα εμβληματικά και διαχρονικά δοκιμασμένα προϊόντα της Χρωτέχ.
2) Διότι όταν διάφοροι αρχιτέκτονες,μηχανικοί,κατασκευαστές, έρχονται στο κατάστημα μας αναζητώντας λύσεις σε δύσκολα προβλήματα και αξιόπιστα υλικά ,επιλέγουν Χρωτέχ και ας είναι κάποτε λίγο πιο ακριβά γιατί όπως αναφέρουν και οι ίδιοι »ότι πληρώσεις παίρνεις»
3) Διότι αντικρίζοντας σε διάφορες οικοδομές άδειους κουβάδες από υλικά όπως Artex,Mobilac,Artakryl μπορεί κάποιος να είναι σίγουρος ότι από την οικοδομή πέρασε μερακλής εργολάβος και γνώστης του αντικειμένου
4) Διότι η σφιχτή εμπορική πολιτική της Χρωτέχ,που επιδιώκει να συνεργάζεται με λίγα και καλά μαγαζιά,γνώστες του αντικειμένου,δείχνει σεβασμό στον επαγγελματία και τον ιδιώτη πελάτη.
5) Διότι τα εκατοντάδες κλικ που δέχεται η ιστοσελίδα μας από όλα τα μέρη της Ελλάδος για τα προϊόντα της Χρωτέχ και κυρίως από περιοχές που δεν αντιπροσωπεύονται από κατάστημα δείχνουν την εκτίμηση του κόσμου προς την εταιρεία.
6) Διότι το χρωμοσύστημα της-και πιστέψτε με έχουμε δοκιμάσει πολλά- παράγει αποχρώσεις αναλλοίωτες στο χρόνο και τον Ελληνικό ήλιο. Για του λόγου το αληθές δοκιμάστε να κάνετε μερεμέτι, να βάψετε με τον ίδιο κωδικό χρώματος μετά από 1,2,3 χρόνια σε τυχόν ζημιά του τοίχου. Στις περισσότερες εταιρείες ελληνικές ή ξένες το χρώμα θα διαφέρει,όχι όμως στη Χρωτέχ.
7) Διότι ακόμα και οι αντιπρόσωποι των άλλων εταιρειών στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους παραδέχονται την πανευρωπαϊκή αξία της.
8) Διότι είναι ελληνικών συμφερόντων και παράγει τα προϊόντα της στην Ελλάδα
9) Διότι τα προϊόντα της έχουν την ίδια αντοχή από το Νευροκόπι μέχρι και και την Κρήτη προς απογοήτευση των ανταγωνιστών της.
10) Διότι μας σπάει τα νεύρα με την μικρή κερδοφορία που μένει στο μαγαζί αλλά μας χρυσώνει το χάπι με την ποιότητα του παραγόμενου υλικού και τα σχεδόν μηδενικά προβλήματα. Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει πως δεν κανιβαλίζει το προϊόν της είτε για να βγαίνει φτηνότερη στον καταναλωτή είτε για να θέλξει τα καταστήματα.
11) Διότι , όπως λένε και οι ίδιοι:΄θέλεις ποιότητα; πλήρωσε Χρωτέχ και θα δεις ότι η ποιότητα κοστίζει λιγότερα
12) Διότι οι περισσότεροι ιδιοκτήτες χρωματοπωλείων παραδέχονται ότι δεν τη δουλεύουν για οικονομικούς λόγους…..money money money
13) Διότι ο παιδικός μου φίλος ο Τασούλης που δουλεύει στο χημείο τους με βεβαιώνει πως είναι τρελοί με την ποιότητα….. και τον πιστεύω
14) Διότι έχουν δείγματα χρώματος σε 1/2lt και όχι σε 1lt που κοστίζει τα διπλά.
15)Διότι μας παρέχουν δωρεάν διακοσμητή για όλους τους πελάτες μας επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές ή ιδιώτες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα .

Για όλους αυτούς τους λόγους το κατάστημά μας ξεκίνησε με πρώτο συνεργάτη τη Χρωτέχ- μέσα στο ξημέρωμα της οικονομικής κρίσης άρχισε η επιχειρηματική ζωή της Χρωμολαγνείας 2008- να πουλάει ποιότητα και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση όταν τα πάντα γύρω μας κατέρρεαν πιστέυοντας πως η κρίση γεννάει ευκαιρίες για’ αυτούς που αγαπούν το λειτούργημα τους και φαντασιώνονται την εξέλιξη του.Aυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουμε εμπιστοσύνη στις υπόλοιπες ελληνικές εταιρείες,απεναντίας μια επίσκεψη στο κατάστημα μας πιστοποιεί την συνεργασία μας με 3 ακόμα ελληνικές βιομηχανίες, μία ελληνική βιοτεχνία και μία αμερικάνικη.