Ποιοι είμαστε;

Δύο φίλοι, ένας Φιλόλογος και ένας Ελαιοχρωματιστής ίδρυσαν την επιχείρηση ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε με διακριτικό τίτλο ”ΧΡΩΜΟΛΑΓΝΕΙΑ” αντικείμενο της οποίας αποτελεί η πώληση χρωμάτων, βερνικιών, μονωτικών, ναυτιλιακών , ασφαλτικών μεμβρανών, εποξειδικών, μονωτικά ταρατσών, πολυουρεθανικών, υλικών για σέρτικα, τεχνοτροπιών πάσης φύσεως και εργαλείων, σιδηρικών και η κατασκευή κλειδιών οικιών.

Κύριο μέλημα μας είναι η εξατομικευμένη προσέγγιση και όχι η απρόσωπη πώληση των προϊόντων μας η οποία συνδυάζεται και με την παροχή πάσης φύσεως τεχνικών συμβουλών που θα διευκολύνουν τους πελάτες μας στην εφαρμογή των προϊόντων μας. Αναλαμβάνουμε επίσης την ταυτοποίηση – ταίριασμα αποχρώσεων από δείγματα (υπολείμματα χρωμάτων έστω και ξεφλουδισμένα,από φωτογραφίες,αξεσουάρ πελατών κλπ).
Το κατάστημα μας είναι ένα από τα ελάχιστα χρωματοπωλεία πανελλαδικά που φτιάχνουν δείγματα χρωμάτων σε 1/2 lt, γεγονός που μειώνει τα κοστολόγια επαγγελματιών ελαιοχρωματιστών αλλά και ιδιωτών κατά την διαδικασία επιλογής χρωμάτων.

Σήμερα το χρωματοπωλείο στεγάζεται στην οδό ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 25 Περισσός – Νέα Ιωνία, 500 μέτρα από τον σταθμό του ΗΣΑΠ ΠΕΡΙΣΣΟΥ

Οι κύριες κατηγορίες των χρωμάτων που υπάρχουν στο κατάστημα είναι:

* Χρώματα οικοδομικών επιφανειών(πλαστικά,ακρυλικά,μονωτικά, βερνικοχρώματα, υποστρώματα, στόκοι).
* Χρώματα για ξύλο και μέταλλο (υποστρώματα, αντισκωριακά, βερνικοχρώματα, ειδικά προϊόντα).
* Βερνίκια για ξύλο και πέτρα (συντηρητικά, βερνίκια).
* Χρώματα ειδικών εφαρμογών (εποξειδικά, ναυτιλιακά).
* Χρώματα βιομηχανικών εφαρμογών (υψηλών θερμοκρασιών, αντοχών σε χημικά και θαλάσσιο περιβάλλον)

Η διαρκής αναζήτηση για νέα υλικά, εργαλεία και μηχανήματα, δίνει στην επιχείρηση τη δυνατότητα να παρέχει στους επαγγελματίες ή ιδιώτες πελάτες της, τις καλύτερες λύσεις για κάθε ανάγκη τους.